• دوشنبه ۷ آبان ماه، ۱۳۹۷ - ۰۷:۵۱
  • دسته بندی : اقتصادی
  • کد خبر : 978-1591-5
  • خبرنگار : ----
  • منبع خبر : ----

دبیر انجمن صنفی مرغداران استان اصفهان مطرح کرد:

کمبود نهاده‌های دامی در اصفهان/شرایط مبهم تولیدکنندگان مرغ

قیمت مرغ به عنوان یکی از اصلی‌ترین مواد خوراکی گوشتی افزایش یافت و با وجودی که حداکثر نرخ مصوب آن بر اساس مصوبه کارگروه تنظیم بازار ۸۱۷۵ تومان است در بازار با نرخ بالاتری عرضه می‌شود. تولیدکنندگان مرغ یکی از مهمترین دلایل افزایش نرخ این محصول را افزایش نرخ نهاده‌های دامی ناشی از افزایش نرخ ارز می‌دانند.

دبیر انجمن صنفی مرغداران استان اصفهان معتقد است افزایش قیمت نهاده‌های دامی و اجاره‌بهای واحدهای تولیدی و در نهایت افزایش قیمت مرغ، تولیدکنندگان این محصول خوراکی را با مشکلات زیادی مواجه کرده و اگر حمایتی جدی از آن‌ها صورت نگیرد، آینده مطلوبی در انتظار تولیدکنندگان مرغ نخواهد بود.

بهرام پاکزاد در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا – منطقه اصفهان در این خصوص، اظهار کرد: در حال حاضر تولیدکنندگان مرغ استان اصفهان در شرایط ناامن و نامطلوبی به سر می‌برند و آینده شغلی مبهمی پیش رو دارند.

وی با تأکید بر اینکه کمبود نهاده‌های دامی از بزرگ‌ترین مشکلات تولیدکنندگان است، افزود: نهاده‌های دامی از بندر وارد و در سراسر کشور توزیع می‌شود و اخیراً نیز با قیمت بسیار بالا به دست تولیدکنندگان می‌رسد.

وی با بیان اینکه در این شرایط، تولید مقرون به صرفه نیست، تأکید کرد: علاوه بر افزایش قیمت نهاده‌ها، اجاره‌بهای واحدهای تولیدی افزایش زیادی داشته است و اگر این وضعیت ادامه پیدا کند واحدهای تولیدی یک‌به‌یک تعطیل شده و به سمت حذف تولید می‌رویم.

دبیر انجمن صنفی مرغداران استان اصفهان درباره میزان افزایش قیمت نهاده‌های دامی، گفت: نهاده‌های دامی شامل سویا و ذرت، نسبت به موقعیت مشابه سال گذشته 100 درصدی افزایش قیمت داشته است.

وی افزود: سال گذشته قیمت هر کیلو سویا حدود 750 تومان بود که امسال به 1300 تومان رسیده است. هم‌چنین هر کیلو ذرت به نرخ 750 تومان به فروش می‌رسید که امسال به 1200 تومان افزایش یافته است.

وی با تأکید بر کمبود نقدینگی مرغداران، اظهار کرد: نهاده‌های دامی از بندر به سرتاسر کشور صادر می‌شود و اصفهان هیچ صادراتی در این زمینه ندارد، همچنین ذخیره‌ای اندک نهاده‌های دامی استان جوابگوی مصرف نیست و اصفهان قادر به صادرات نهاده‌ها نیست.

وی تعداد واحدهای مرغ و گوشتی در استان اصفهان را 2 هزار واحد عنوان کرد و گفت: در حال حاضر از این تعداد حدود 50 درصد فعال هستند و نیمی از این واحدها تعطیل شده و یا فاصله زیادی با تولید دارند. 


انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: