• دوشنبه ۵ آذر ماه، ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۲
  • دسته بندی : شهرستانها
  • کد خبر : 979-1995-5
  • خبرنگار : ----
  • منبع خبر : ----

برگزاری نخستین "جشنواره آش‌های زمستانی" نوش‌آباد

دبیر اولین جشنواره آش‌های زمستانی نوش‌آباد گفت: جشنواره آش‌های زمستانی با هدف تقویت گردشگری تغذیه و آشنایی گردشگران با غذاهای سنتی این شهر در محوطه ورودی مجموعه باستانی شهر زیرزمینی نوش‌آباد برگزار شد.

امیرحسین کاشی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا-منطقه اصفهان در کاشان، اظهار کرد: ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای سالم، اصلاح الگوی مواد غذایی و ایجاد فرصت بروز و ظهور استعدادهای پخت غذا از اهداف جشنواره آش‌های زمستانی نوش‌آباد بود.

وی افزود: در اجرای این جشنواره یک روزه، 30 نفر از بانوان اقدام به پخت آش کرده و گردشگران شهر زیرزمینی نوش‌آباد، نیز پس از صرف آن به هر شرکت کننده رأی دادند.

کاشی با اشاره به اهمیت تغذیه در سلامت جامعه، تصریح کرد: استفاده از محصولات کشاورزی ارگانیک برای پخت غذاها، توجه به ارزش غذایی خانواده‌ها و پرهیز از مصرف غذاهای آماده و پرچرب یک ضرورت است.

دبیر نخستین جشنواره آش‌های زمستانی نوش‌آباد گفت: اجرای برنامه‌های فرهنگی در مناسبت‌های خاص می‌تواند منجر به ارتقاء سطح نشاط اجتماعی در جامعه به‌ ویژه در گروه بانوان و جوانان شود که نیازمند همکاری دستگاه‌های مربوط است.

وی افزود: پس از داوری آش‌های پخته شده در این جشنواره، ملیحه عصارزاده موفق به کسب بیشترین رأی و جایزه ویژه جشنواره شد.


انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: