• یکشنبه ۱۷ شهریور ماه، ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۴
  • دسته بندی : علمی و آموزشی
  • کد خبر : 986-3893-5
  • خبرنگار : 13037
  • منبع خبر : ----

سیب زمینی سرخ شده، قاتل اعصاب بینایی

نتایج یک تحقیق جدید نشان می‌دهد که با مصرف زیاد سیب زمینی سرخ شده، سیستم اعصاب بینایی در معرض آسیب قرار می‌گیرند. 

به گزارش ایسنا-منطقه اصفهان و به نقل از "لایوسانیس"، براساس یک گزارش جدید، مصرف بیش از حد سیب زمینی سرخ شده، علاوه بر چاقی و ابتلا به بیماری‌های قلبی و سرطان، منجر به صدمه به سیستم عصبی، به ویژه اعصاب بینایی می شود. 

بر اساس نتایج این تحقیق که در مجله Annals of Medicine منتشر شده، محققان دانشگاه بریستول در انگلستان، در گزارشی نوشتند: "نتایج تحقیق بر روی یک پسر بچه نوجوان که با مشکل بینایی مواجه بود، نشان داد که این پسر بچه بیرویه از چیپس و سیب زمینی سرخ شده، استفاده می کرده است."

نوروپاتی نوری با مشکلات تغذیه ای برای این بیمار تشخیص داده شد. این بیماری می تواند در اثر داروها، سوء جذب مواد غذایی، رژیم غذایی ضعیف یا سوء مصرف الکل ایجاد شود. 

ویتامین ها برای بسیاری از واکنش های سلولی ضروری هستند و کمبود این ویتامین ها می تواند منجر به تولید فرآورده های سمی متابولیسم و در نهایت به آسیب سلول های عصبی شود.

از بین رفتن بینایی ناشی از نوروپاتی نوری تغذیه اگر زود تشخیص داده شود، به طور بالقوه قابل برگشت است. 

به این نوجوان مکمل های غذایی تجویز شد که از بدتر شدن بینایی وی جلوگیری می کرد. این نوجوان همچنین به دلیل اختلال خوردن به خدمات بهداشت روان ارجاع داده شد. 

آزمایش‌های انجام شده نشان داد که وی به دلیل رژیم غذایی نادرست به کمبود ویتامین ب-۱۲ و کم‌خونی ماکروسیتیک مبتلا است، سندرومی که باعث می‌شود متوسط اندازه گلبول‌های قرمز فرد بزرگتر از حد معمول (صد فمتولیتر) باشد.  

آن موقع بود که اعتراف کرد از دوران ابتدایی از خوردن برخی غذاهای خاص امتناع کرده و تنها سیب زمینی سرخ شده، چیپس پرینگلز، نان سفید، گوشت فرآوری شده و سوسیس خورده است.
کد خبرنگار:13037


انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: